Dehydroacetic Acid

Χρησιμοποιείται σε ένα μεγάλο εύρος καλλυντικών προϊόντων. Η χρήση του βασίζεται στην αντιμικροβιακή του δράση. θανατώνει τους μικροοργανισμούς και αποτρέπει την αύξηση και την αναπαραγωγή τους προστατεύοντας το προϊόν.

ΑΘΗΝΑ
Σοφ. Βενιζέλου 6, Περιστέρι
τηλ. 210 5768931, 210 5768601,2310 531628
ΩΡΑΡΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ
09:00 - 20:00
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09:00 - 17:00

 

Κύλιση στην Αρχή