Sodium Pca

Φυσικός ενυδατικός παράγοντας, ο οποίος εκτός του ότι διατηρεί το δέρμα μαλακό και χωρίς ρυτίδες, προσελκύει το νερό στο δέρμα από τον περιβάλλοντα αέρα. Με το πέρασμα του χρόνου, το άλας PCA που εμπεριέχει το δέρμα μειώνεται και θα πρέπει να αποκαθίσταται με την εξωτερική χρήση μέσω καλλυντικών προϊόντων

ΑΘΗΝΑ
Σοφ. Βενιζέλου 6, Περιστέρι
τηλ. 210 5768931, 210 5768601,2310 531628
ΩΡΑΡΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ
09:00 - 20:00
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09:00 - 17:00

 

Κύλιση στην Αρχή