ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Lightbox Image

Εφαρμογή

To Body Salt Scrub χάρη στα θαλάσσια άλατα και το αμυγδαλέλαιο απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους, ενώ βοηθάει στη σύσφιξη της επιδερμίδας. Το έλαιο καφέ και τα αιθέρια έλαια ενισχύουν την ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας και βελτιώνουν την χαλάρωση και την υφή της επιδερμίδας. Με την απολέπιση το δέρμα αναδομείται, συσφίξει και τονώνεται.

Συστατικά

  • Tα θαλάσσια άλατα περιέχουν σημαντικές ποσότητες μαγνησίου, καλίου και ασβεστίου.
  • Το αμυγδαλέλαιο παρουσιάζει εξαιρετική διεισδυτική ιδιότητα και απλώνεται καλά στο δέρμα, συμβάλλοντας στην ενυδάτωσή του.
  • Η φυτική καφεΐνη χάρη στις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες συμβάλει αισθητά στην βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και βοηθάει στη μείωση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού.

Εφαρμογή

Εφαρμόζετε το scrub σε καθαρή, νωπή επιδερμίδα με απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό, χωρίς σαπούνι., 1-2 φορές την εβδομάδα.
€17.00
€13.60

Lightbox Image

Χαρακτηριστικά

Η κρέμα χάρη στο μείγμα φυτικών ελαίων, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και αναζωογονεί την υφή του.

Το φυτικό εκχύλισμα καφεΐνης βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στη μείωση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού.

Παράλληλα, το έλαιο αμυγδάλου συμβάλλει στην ανάπλαση της επιδερμίδας, σφίγγει τους πόρους και προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη στο δέρμα.

Συστατικά

  • Το Φυτικό εκχύλισμα καφεΐνης, χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του συμβάλει αισθητά στην βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και βοηθάει στη μείωση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού.
  • Το Έλαιο αμυγδάλου είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β, A & E και είναι συμβατό με τα λιπίδια της επιδερμίδας. Προσφέρει ενυδάτωση, τροφή και αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη και απαλή.
€17.00
€13.60
Κύλιση στην Αρχή