ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤHΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Lightbox Image

Εφαρμογή

Η πλούσια κρέμα χάρη στον πρωτοποριακό συνδυασμό καφεΐνης, λεμονιού και έλαιου του φυτού inca inchi συμβάλλει στη μείωση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών και στην απώλεια πόντων. Είναι πλούσια σε καφεΐνη η οποία περιέχει αντιοξειδωτικά που καθυστερούν τη γήρανση της επιδερμίδας και βοηθούν στην καλή λειτουργία του κολλαγόνου και της ελαστίνης, δηλαδή των φυσικών στοιχείων που διατηρούν το δέρμα ελαστικό, λείο και σφριγηλό.

Συστατικά

• Η φυτική καφεΐνη, που εξάγεται κυρίως από τους σπόρους του πράσινου καφέ, χάρη στις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες συμβάλει αισθητά στην βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και βοηθάει στη μείωση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού.

• Το αιθέριο έλαιο λεμονιού είναι πλούσιο σε λινολενικό και ολεικό οξύ, τα οποία ενισχύουν τη δράση της καφεΐνης, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν και ισορροπούν την επιδερμίδα.

• Το συμπυκνωμένο μείγμα πέντε βοτάνων (μύρτιλλο, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο & σφένδαμο, πορτοκάλι και λεμόνι), συμβάλει στην ασφαλή απολέπιση των νεκρών κυττάρων, στη διέγερση και ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.

• Το έλαιο από το φυτό Inca Inchi που προέρχεται από ένα φυτό του Αμαζονίου, λαμβάνεται με ψυχρή πίεση των σπόρων και αναζωογονεί, βελτιώνει την υφή του δέρματος και διατηρεί δερματική λιπιδική ισορροπία.

Κύλιση στην Αρχή