ΛΕΥΚΑ ΑΛΑΤΑ (BATH CRYSTAL) 450γρ.

Τα Άλατα της Νεκράς θάλασσας περιέχουν σε υψηλή συγκέντρωση 26 φυσικά και μη επεξεργασμένα μεταλλικά στοιχεία (Μαγνήσιο, Κάλιο, Βρώμιο) τα όποια τρέφουν, αναζωογονούν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Το αλάτι στη Νεκρά Θάλασσα προέρχεται από τον Ιορδάνη Ποταμό, που εκρέει σε αυτήν. Παρ’ ότι το νερό των ποταμών είναι γλυκό, περιέχει μια μικρή ποσότητα διαλυμένου άλατος. Στη Νεκρά Θάλασσα δεν υπάρχουν οδοί απορροής, οπότε απώλεια νερού μπορεί να γίνει μόνο μέσω της εξάτμισης. Στη συνέχεια το αλάτι συσσωρεύεται.

Χαρακτηριστικά

Τα λευκά άλατα βρίσκονται στη φυσική τους μορφή. Είναι άοσμα, άχρωμα και δεν αναμειγνύονται με έλαια.

Ιδιότητες

Τα άλατα έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση των χρόνιων δερματικών προβλημάτων, όπως εκζέματα και ψωρίαση. Επίσης, μας χαλαρώνουν και ανακουφίζουν από αρθρίτιδες και ρευματισμούς.

Χρησιμοποιούνται και ως τονωτική λοσιόν μετά τον καθαρισμό προσώπου, αλλά και κατά της ακμής.

Εφαρμογή για πρόσωπο & σώμα

• Ανακατεύετε ½ καπάκι λευκά άλατα σε 1 λίτρο ζεστό νερό. Χρησιμοποιώντας μία πετσέτα ή βαμβάκι κάνετε κομπρέσες τοπικά στα σημεία που χρειάζεστε ανακούφιση ή υπάρχει δερματικό πρόβλημα.

• Γεμίζετε την μπανιέρα με ζεστό νερό και ανακατεύετε 1 καπάκι λευκά άλατα. Παραμένετε μέσα στο νερό, για χαλάρωση και ανακούφιση από πόνους.

Κύλιση στην Αρχή