ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΑΤΑ (BATH CRYSTAL GREEN) 450gr

Τα Άλατα της Νεκρά θάλασσας περιέχουν σε υψηλή συγκέντρωση 26 φυσικά και μη επεξεργασμένα μεταλλικά στοιχεία (όπως: Μαγνήσιο, Κάλιο, Βρώμιο) τα όποια τρέφουν, αναζωογονούν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Το αλάτι στη Νεκρά Θάλασσα προέρχεται από τον Ιορδάνη Ποταμό, που εκρέει σε αυτήν. Παρ’ ότι το νερό των ποταμών είναι γλυκό, περιέχει μια μικρή ποσότητα διαλυμένου άλατος. Στη Νεκρά Θάλασσα δεν υπάρχουν οδοί απορροής, οπότε απώλεια νερού μπορεί να γίνει μόνο μέσω της εξάτμισης. Στη συνέχεια το αλάτι συσσωρεύεται.

Χαρακτηριστικά

Τα πράσινα άλατα είναι αναμεμειγμένα με λάδι από ευκάλυπτο.

Ιδιότητες

Ο ευκάλυπτος είναι κατάλληλος στο να προσφέρει ανακούφιση από αναπνευστικά προβλήματα, βρογχίτιδα, πόνους στα κόκκαλα από κρυολογήματα.

Τα πράσινα άλατα χαλαρώνουν σαν θεραπευτικό SPA μπάνιου και ανακουφίζουν αποτελεσματικά από τους μυϊκούς πόνους.

Εφαρμογή για πρόσωπο & σώμα

• Ανακατεύετε ½ καπάκι πράσινα άλατα σε 1 λίτρο ζεστό νερό. Χρησιμοποιώντας μία πετσέτα ή βαμβάκι κάνετε κομπρέσες τοπικά στα σημεία που χρειάζεστε ανακούφιση ή υπάρχει δερματικό πρόβλημα.

• Γεμίζετε την μπανιέρα με ζεστό νερό και ανακατεύετε 1 καπάκι πράσινα άλατα. Παραμένετε μέσα στο νερό, για χαλάρωση και ανακούφιση από πόνους.

• Βράζετε νερό σε ένα σκεύος και προσθέστε μία κουταλιά της σούπας πράσινα άλατα. Πλησιάζετε το πρόσωπο στον ατμό, εισπνεύστε βαθιά, μέχρι να νιώσετε την ανακούφιση που επιθυμείτε. Ιδανικό για αναπνευστικά προβλήματα.

Κύλιση στην Αρχή