Ανοσοποιητικό

Ανακαλύψτε τα συμπληρώματα διατροφής για ενίσχυση του ανοσοποιητικού της VivoVerde και τονώστε την άμυνα του οργανισμού σας, ενάντια σε εξωτερικούς παράγοντες που θα μπορούσαν να διαταράξουν την ισορροπία του.

δείτε περισσοτερα

Βρείτε συμπληρώματα διατροφής για το ανοσοποιητικό που συμβάλλουν σημαντικά στη φυσιολογική λειτουργία του. Τα προϊόντα της εταιρείας μας περιέχουν βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β6, Β12), C, Α, D και Ε, ιχνοστοιχεία, μέταλλα και πολλά άλλα συστατικά που όλοι μας έχουμε ανάγκη για να ανταπεξέλθουμε στους σύγχρονους ρυθμούς ζωής.

Καθώς οι αιτίες που αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα οφείλονται συχνά σε συνδυασμό παραγόντων, χρειάζεται ολοκληρωμένη αντιμετώπιση. Η ισορροπημένη διατροφή, ο καλός ύπνος, ο υγιεινός τρόπος ζωής, καθώς και πολλοί άλλοι παράγοντες επηρεάζουν την άμυνα του οργανισμού. Συνδυαστικά, τα συμπληρώματα διατροφής και οι βιταμίνες είναι πολλές φορές απαραίτητα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Επωφεληθείτε από τα συμπληρώματα διατροφής της VivoVerde για γερό ανοσοποιητικό που συμβάλλουν στην τόνωση και την ενέργεια του οργανισμού, ενάντια σε κάθε κρυολόγημα ή λοίμωξη. Ωφελήστε την υγεία σας με τον πιο φυσικό τρόπο και αποφύγετε κάθε είδους ιό και βακτήριο!

Για σωστή ενίσχυση ανοσοποιητικού, επιλέξτε Colostrum και άλλα συμπληρώματα που θα θωρακίσουν τον οργανισμό σας και θα συμβάλουν στην καλύτερη υγεία αλλά και διάθεσή σας.

Οι βιταμίνες C& D, τα φλαβονοειδή, η Μαστίχα Χίου και η Πρόπολη, μεταξύ άλλων, έχουν καταπληκτικές ιδιότητες που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη του ανοσοποιητικού, με αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριδιακές, επουλωτικές κ.α. δράσεις.

Ανακτήστε τη χαμένη σας ζωντάνια, προστατευτείτε ενάντια στο κοινό κρυολόγημα και αναδομήστε τα υγιή σας κύτταρα!

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δείτε αναλυτικά τα συμπληρώματα διατροφής για τόνωση του ανοσοποιητικού, για αντιοξείδωση ή για το άγχος. Για να συμβάλλετε στη γενικότερη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού σας, η VivoVerde έχει τη λύση!

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

 • COLOSTRUM (ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ) 150caps/400mg

  39,00
 • COLOSTRUM (ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ) 60caps/400mg

  22,00
 • ΜΑΣΤΙΧΑ 120caps/400mg

  39,00
 • Βιταμίνη C 120caps/980mg

  22,00
 • ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3 60tabs

  15,00
 • Προσφορά!

  PROPOLIS (ΠΡΟΠΟΛΗ) 50caps/150mg

  17,10