Τρόπος & Κόστος Αποστολής

Για τη γρήγορη και αξιόπιστη μεταφορά των προϊόντων της Ελληνικής Οικολογικής Εταιρείας Vivo Verde έχουν επιλεγεί δύο εταιρείες ταχυμεταφορών, η “ACS” και η  “ΕΛΤΑ Courier”. Για την αποστολή κάθε παραγγελίας, επιλέγεται η εταιρεία ταχυμεταφορών σύμφωνα με τον τόπο παράδοσης της παραγγελίας.

  • Για παράδοση δέματος, με βάρος έως3 κιλά σε 1 – 3 εργάσιμες μέρες, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα € 2,20 με ΦΠΑ.
  • Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε€ 1,00 με ΦΠΑ.
  • Σε περίπτωση που επιλεγεί ως μέθοδος πληρωμής ηΑντικαταβολή, η υπηρεσία αυτή χρεώνεται με επιπλέον κόστος € 2,00 με ΦΠΑ.

 *Σημείωση: Η δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των € 75 (με ΦΠΑ) ΔΕΝ ισχύει για αποστολές Εκτός Ελλάδας.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας στον ΠΕΛΑΤΗ, στο πλαίσιο του βασικού χρονοδιαγράμματος παραδόσεων της εκάστοτε εταιρίας ταχυμεταφορών. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε το χρόνο άφιξης, ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης της κάθε παραγγελίας, καθώς αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχαία γεγονότα ή σε γεγονότα που διαφεύγουν από τον έλεγχό της. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον ΠΕΛΑΤΗ.                         Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ευθύνεται για την προσήκουσα παράδοση της παραγγελίας του ΠΕΛΑΤΗ στον μεταφορέα, από τη δε παράδοση ο κίνδυνος μετατίθεται στον ΠΕΛΑΤΗ -ΑΓΟΡΑΣΤΗ κατ’ άρθρο 524 ΑΚ.

Σημειώνεται επίσης, ότι το κόστος μεταφοράς είναι αυτό που ορίζει κάθε φορά η τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρίας ταχυμεταφορών, με την οποία συνεργάζεται η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Οι εν λόγω συνεργάτες της είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις χρεώσεις αποστολής, οι οποίοι δύναται να μεταβάλλουν τις τιμές οποτεδήποτε.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν τέτοια μεταβολή των τιμών. Οι παραπάνω τιμές μεταφοράς αποτελούν τις σημερινές ισχύουσες τιμές, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του κάθε συνεργάτη.

Σε περίπτωση παραγγελιών μεγάλου βάρους, υπάρχει η δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης με τον ΠΕΛΑΤΗ, αποστολής με μεταφορική εταιρεία, με στόχο το χαμηλότερο μεταφορικό κόστος. Στην περίπτωση αυτή, δεν ισχύει ως τρόπος πληρωμής  η αντικαταβολή, αλλά ισχύει η κατάθεση στην τράπεζα ή πληρωμή με πιστωτική κάρτα.