Σαμπουάν Refresh & Tonic 250ml

Σαμπουάν Τόνωσης & Φρεσκάδας για όλη την οικογένεια
Το απαλό σαμπουάν περιέχει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και επιλεγμένα ενεργά συστατικά, ώστε να καθαρίζει σε βάθος και να τονώνει τα μαλλιά. Καταπολεμά την ξηροδερμία και προστατεύει την τρίχα, μειώνοντας αισθητά το σπάσιμο. Επιπλέον, θρέφει και αναζωογονεί τα μαλλιά, ενισχύοντας τον όγκο και τη λάμψη.

8,00

Πρόσθετες Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά

Το απαλό σαμπουάν περιέχει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και επιλεγμένα ενεργά συστατικά, ώστε να καθαρίζει σε βάθος και να τονώνει τα μαλλιά. Το αναζωογονητικό μείγμα από εκχύλισμα πρόπολης και τσουκνίδας συμβάλλει στη ρύθμιση της λιπαρότητας, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά την ξηροδερμία και την πιτυρίδα. Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα μέντας και βιταμίνη Ε που έχουν τονωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για το τριχωτό της κεφαλής. Το σαμπουάν θρέφει και αναζωογονεί τα μαλλιά, ενισχύοντας τον όγκο και τη λάμψη. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια.

Συστατικά:

Το σαμπουάν Refresh & Tonic περιέχει:

  • Αναζωογονητικό μείγμα από εκχύλισμα πρόπολης & τσουκνίδας που συμβάλλει στη ρύθμιση της λιπαρότητας και της πιτυρίδας.
  • Εκχύλισμα μέντας & Βιταμίνη Ε που έχουν τονωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για το τριχωτό της κεφαλής.
  • Πρωτεΐνες σιταριού & Προβιταμίνη Β5 που δυναμώνουν, επανορθώνουν και προστατεύουν την τρίχα.

Δεν περιέχει: SLS, PEG, parabens, phenoxyethanol, silicones, synthetic colors

Είδατε τις καταπληκτικές προσφορές μας?