Προσφορά!

Whitening Cream Λευκαντική Κρέμα Προσώπου 50ml

Η Whitening Cream συμβάλλει στον αποχρωματισμό των μελανών κηλίδων, των πανάδων και των δυσχρωμιών της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει τη δημιουργία νέας μελανίνης και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Περιέχει έναν πλούσιο συνδυασμό 15 συστατικών, αντηλιακών φίλτρων και φυτικών εκχυλισμάτων.

24.00

Πρόσθετες Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά

Η Whitening Cream συμβάλλει στον αποχρωματισμό των μελανών κηλίδων, των πανάδων και των δυσχρωμιών της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει τη δημιουργία νέας μελανίνης και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Περιέχει έναν πλούσιο συνδυασμό 15 συστατικών, αντηλιακών φίλτρων και φυτικών εκχυλισμάτων που δρουν συνεργικά, όπως είναι το Alpha Arbutin, το Kojic acid dipalmitate, το πεπτίδιο Melanostatine-5 και η βιταμίνη C. Η κρέμα αδρανοποιεί τις ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνει τις βλάβες που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία, περιορίζοντας σημαντικά το σχηματισμό της μελανίνης. Το πρόσωπο ανανεώνεται και δείχνει πιο φωτεινό και λαμπερό. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Δεν περίεχει: Parabens, Silicones, Mineral oil, Propylene glycol, SLES, PEG

Λίγα λόγια για τις πανάδες και τις κηλίδες
Οι πανάδες είναι συνήθεις βλάβες του δέρματος, σκούρου χρώματος, που εμφανίζονται κυρίως στα ζυγωματικά, στο άνω χείλος, στο πηγούνι, κυρίως στις γυναίκες που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία. Η εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο συνδυαστικά με τις ορμονικές διαταραχές ή και την κληρονομική προδιάθεση αυξάνουν την παραγωγή μελανίνης (η ουσία που χαρίζει το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας και διατηρεί υγιή τα κύτταρά της), με αποτέλεσμα τη δημιουργία πανάδων και κηλίδων.

Συστατικά

Alpha-arbutin εμποδίζει την βιοσύνθεση της μελανίνης και εμποδίζει τη δημιουργία νέων πανάδων.
Kojic acid Dipalmitate: εμποδίζει τη βιοσύνθεση της μελανίνης και αποχρωματίζει τις μελανές κηλίδες, ενώ παράλληλα έχει και αντιοξειδωτική δράση.
Melanostatine 5: βιομιμιτικό πεπτίδιο που αναστέλλει τη σύνθεσης της μελανίνης. Ανήκει στη νέα γενιά λευκαντικών συστατικών της επιδερμίδας.
Βιταμίνη C: αδρανοποιεί τις ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνει τις βλάβες που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία. Μειώνει την ποσότητα της ήδη υπάρχουσας μελανίνης με αποτέλεσμα την λεύκανση της επιδερμίδας. Διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
Αντηλιακά φίλτρα: περιορίζουν την παραγωγή μελανίνης και προστατεύουν την επιδερμίδα από την φωτογήρανση.

Ιδιότητες

Η συστηματική χρήση της κρέμας αναστέλλει φυσικά την παραγωγή μελανίνης και εμποδίζει τη δημιουργία νέων κηλίδων. Χάρη στα συστατικά Alpha-arbutin, Melanostatine 5 και βιταμίνη C συμβάλλει στη μείωση της έντασης των κηλίδων ή άλλων δυσχρωμιών της επιδερμίδας που προέρχονται από την ηλικία, την έκθεση στον ήλιο ή την εγκυμοσύνη. Χάρη στα αντηλιακά φίλτρα προσφέρει αντηλιακή και αντιοξειδωτική προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Χαρίζει ενυδάτωση, λάμψη και χρωματική ομοιομορφία στο δέρμα.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Εφαρμόζετε την κρέμα ΜΟΝΟ το βράδυ σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά στα σημεία όπου υπάρχουν πανάδες και κηλίδες. Μετά την εφαρμογή της κρέμας, το πρόσωπο δεν θα πρέπει να έρθει σε επαφή με τον ήλιο. Συστήνεται η χρήση της κρέμας το φθινόπωρο και τον χειμώνα, όπου η επιδερμίδα εκτίθεται λιγότερο στον ήλιο.