Προσφορά!

Co Q10 60caps/100mg

Χαρακτηρίστηκε μια από τις επιφανείς εφευρέσεις στο τομέα της υγείας του 21ου αιώνα. Είναι από τα βασικότερα συστατικά της αναπνευστικής αλυσίδας των κυττάρων.

40.50

Κατηγορίες: ,

Πρόσθετες Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά

Το συνένζυμο Q10 είναι φυσικό συστατικό που παράγεται από τον οργανισμό. Βρίσκεται στις μεμβράνες και τα μιτοχόνδρια όλων των κυττάρων και συμμετέχει στην παραγωγή της κυτταρικής ενέργειας. Αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό και προσφέρει τόνωση στον οργανισμό, ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος και καταπολεμά τις  ελεύθερες ρίζες. Ο ρυθμός παραγωγής του co Q10 στον οργανισμό μειώνεται με την αύξηση της ηλικίας. Το συμπλήρωμα διατροφής co Q10 συμβάλλει στην απελευθέρωση της ενέργειας από τη διατροφή σε κυτταρικό επίπεδο, στην αντιοξειδωτική οχύρωση του οργανισμού, στην προστασία από καρδιοαγγειακές νόσους, από τον νευροεκφυλισμό και από το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.

Για τη χρησιμοποίηση του συνενζύμου Q10 από τον οργανισμό μας απαιτείται η ενδογενής μετατροπή της ουμπικινόνης (μη ενεργή μορφή συνενζύμου Q10) στην ουμπικινόλη (ενεργή μορφή συνενζύμου Q10). Η ουμπικινόνη αποτελεί προϊόν ζύμωσης μαγιάς και έχει αναγνωρισθεί ως GRAS (γενικά αναγνωρισμένο ως ασφαλές συστατικό τροφίμων) από την Αμερικάνικη Αρχή Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA).

Το συνένζυμο Q10 έχει δοκιμασθεί σε ανθρώπους μέσω σημαντικού αριθμού κλινικών μελετών και αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές σε δόσεις έως και 3,000 mg ημερησίως.

Ιδιότητες

Το συνένζυμο Q10 είναι συστατικό που βοηθά στην παραγωγή ενέργειας (ATP) των κυττάρων και επίσης δρα ως ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Είναι ένας σημαντικός μεταβολίτης που συμμετέχει στην αλυσίδα των αναπνευστικών ενζύμων των μιτοχονδρίων του κυττάρου για την παραγωγή ενέργειας σε μορφή ATP και συγχρόνως δρα ως ένας αντιοξειδωτικός παράγοντας, προστατεύοντας τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και τη γήρανση.

Tο συνένζυμο Q10 είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της καλής ενεργειακής κατάστασης των κυττάρων και κατ’ επέκταση για την καλή λειτουργία και ζωτικότητα του οργανισμού.

Είδατε τις καταπληκτικές προσφορές μας?