210 5768931 - ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές αξίας άνω των 60 ευρώ!

VIVO GLUCOSAMINE TOTAL 60caps

Συμπλήρωμα Διατροφής για ΥΓΙΕΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ!
O αποτελεσματικός συνδυασμός Γλυκοζαμίνης, Χονδροϊτίνης, MSM & Βιταμίνης C συμβάλλει στη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων, στην ελαστικότητα και αντοχή των χόνδρων και παρέχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.

Κωδικός προϊόντος: FSP-166 Κατηγορίες: ,

29.00

Συμπλήρωμα Διατροφής για ΥΓΙΕΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ!

O αποτελεσματικός συνδυασμός Γλυκοζαμίνης, Χονδροϊτίνης, MSM & Βιταμίνης C συμβάλλει στη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων, στην ελαστικότητα και αντοχή των χόνδρων και παρέχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.

 Ιδιότητες

 • Προσφέρει ελαστικότητα και όγκο στους χόνδρους, κινητικότητα και καλή λειτουργία των συνδετικών ιστών.
 • Παρέχει προστασία κατά των κραδασμών που επιβαρύνουν τις αρθρώσεις.
 • Συμβάλλει στη μείωση του πόνου και των φλεγμονών.

Χαρακτηριστικά

Η γλυκοζαμίνη παράγεται στον οργανισμό, με την πάροδο του χρόνου όμως και εξαιτίας της υπερβολικής σωματικής καταπόνησης, η παραγωγή της μειώνεται και έτσι είναι αναγκαία η πρόσληψή της με άλλους τρόπους, όπως η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής. Η θειϊκή χονδροϊτίνη μαζί με τη γλυκοζαμίνη είναι τα κύρια συστατικά των χόνδρων. Το συμπλήρωμα διατροφής VIVO GLUCOSAMINE TOTAL προσφέρει αποτελεσματική στήριξη και ενίσχυση της δομής των αρθρώσεων, των χόνδρων και των τενόντων. 

Είναι ιδανικό για:

 • Αθλούμενους που καταπονούν τις αρθρώσεις κατά την προπόνηση.
 • Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που αντιμετωπίζουν εκφυλιστικές βλάβες των χόνδρων.
 • Όσους αντιμετωπίζουν φλεγμονώδεις καταστάσεις των αρθρώσεων.

 

Συστατικά:

Κάθε κάψουλα Vivo Glucosamine Total περιέχει 885mg. 400mg. D-Glucosamine Sulfate, 250mg. Chondroitin Sulfate (marine), 175mg Methyl Sulfonyl Methane (MSM), 60mg Ascorbic Acid (VIT C) 60mg.

 • Η γλυκοζαμίνη αποτελεί αμινοσάκχαρο, το οποίο εκ φύσεως υπάρχει στους χόνδρους και συμβάλει στην υγεία και την αντοχή των αρθρώσεων. Αποτελεί θρεπτική ουσία για τις πρωτεογλυκάνες, οι οποίες αποτελούν συστατικό στοιχείο του χόνδρου, το οποίο σε συνδυασμό με το κολλαγόνο, εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία και λίπανση των αρθρώσεων, παρέχοντας ικανοποιητική ευλυγισία, ευκαμψία και απορρόφηση υψηλών πιέσεων (π.χ. αρθρώσεις γονάτων και ισχίου).
 • Η χονδροϊτίνη είναι μια ουσία που βρίσκεται στους συνδετικούς ιστούς του ανθρώπου. Πρόκειται για γλυκοζαμινογλυκάνη, η οποία αποτελείται από επαναλαμβανόμενες δισακχαριτικές μονάδες και περιέχει τουλάχιστον ένα σάκχαρο με αρνητικά φορτισμένη καρβοξυλική ή θειϊκή ομάδα, καθώς επίσης και ένα αμινοσάκχαρο, το οποίο μπορεί να είναι γλυκοζαμίνη ή γαλακτοζαμίνη.  Συμβάλλει στην παραγωγή υαλουρονικού οξέος και εμποδίζει τη δράση των ενζύμων που προκαλούν τη διάσπαση και εκφυλισμό των χόνδρων.
 • Το MSM είναι μια οργανική θειούχος ουσία, απαραίτητη για τον σχηματισμό της κερατίνης, του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πόνου, της φλεγμονής και των οιδημάτων.
 • Βιταμίνη C: αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό και λαμβάνει μέρος στο σχηματισμό του κολλαγόνου και των πρωτεογλυκανών, που είναι συστατικά του χόνδρου και υποβοηθούν τη λειτουργία των αρθρώσεων.

Επιπλέον πληροφορίες

EAN

5213015290518

Brand

VIVO VERDE

Είδατε τις καταπληκτικές προσφορές μας?

0
  0
  Καλάθι Αγορών
  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα