fbpx
210 5768931 - ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές αξίας άνω των 60 ευρώ!
-22%

Vivo Regene Face Cream Κρέμα Επανόρθωσης Προσώπου 24h 50ml

Η κρέμα προσώπου Vivo Regene 24ωρης δράσης βασίζεται στην επιστήμη της Επιγενετικής και περιέχει συστατικά με αντιγηραντική δράση, όπως υαλουρονικό οξύ διαφορετικών μοριακών βαρών, βιομιμητικά πεπτίδια και βιταμίνη Ε. Συμβάλλει στην επανόρθωση της φυσικής φθοράς του δέρματος, στη σύσφιξη και τον επαναπροσδιορισμό  του περιγράμματος του προσώπου. Η Επιγενετική «φροντίζει» την ώριμη ή κουρασμένη επιδερμίδα!

Κωδικός προϊόντος: COS-201 Κατηγορίες: , , ,

Original price was: €34.00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €26.50.

Κερδίζετε: 7.50 (22.1%)

Η Κρέμα Προσώπου Vivo Regene βασίζεται στην επιστήμη της Επιγενετικής και περιέχει συστατικά με αντιγηραντική δράση. Η πλούσια σύνθεσή της ενυδατώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα μέχρι τις βαθύτερες στοιβάδες, χάρη στην ικανότητά της να απορροφά και να συγκρατεί μεγάλες ποσότητες νερού και να δημιουργεί μια λεπτή προστατευτική μεμβράνη στην επιφάνεια της. Χαρίζει πιο λεία και απαλή επιδερμίδα.

Η Κρέμα Προσώπου Vivo Regene περιέχει:

 • Σύνθετο μόριο υαλουρονικού οξέος διαφορετικών μοριακών βαρών: προσφέρει μέγιστη ενυδάτωση στην επιδερμίδα.
 • Βιομιμητικά πεπτίδια: αποτελούνται από μία μικρή αλυσίδα 3 αμινοξέων και μιμούνται τη δράση της ελαφίνης, της πρωτεΐνης που είναι υπεύθυνη για την υγεία του δερμικού ιστού. Ο ρόλος τους είναι να εμποδίζουν τη σύνθεση της προγερίνης, που συνδέεται με τη γήρανση των κυττάρων, έχοντας ως αποτέλεσμα την άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας, την καταπολέμηση της χαλάρωσης και τον επαναπροσδιορισμό του περιγράμματος.
 • Νευρο-χαλαρωτικό πεπτίδιο φυσικής προέλευσης: λειαίνει την επιδερμίδα, μειώνει ορατά τις ρυτίδες και ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό.
 • Βιταμίνη Ε: ενυδατώνει το δέρμα, προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών που οδηγούν στις ρυτίδες.

Δεν περιέχει: Parabens, Mineral oil, PPG.

Χρήση εξωτερική

Δερματολογικά ελεγμένη.

Παράγεται στην Ελλάδα.

50 ml 1,69 fl.oz

Τι είναι η Επιγενετική επιστήμη?

Η Επιγενετική είναι τομέας της Επιστήμης της Βιολογίας, που ασχολείται με τη μελέτη κληρονομήσιμων φαινοτυπικών αλλαγών που δεν προέρχονται από αλλαγές στην αλληλουχία του DNA. Η Επιγενετική μελετά τους μηχανισμούς που εμπλέκονται στη ρύθμιση της γονιδιακής έκφρασης, δηλαδή εκείνους τους βιολογικούς μηχανισμούς που έχουν την ιδιότητα να λειτουργούν ως «διακόπτες» και να «ανοιγοκλείνουν» κάποια γονίδια, χωρίς να επηρεάζουν την αλληλουχία τους. Η Επιγενετική μελετάει δηλ. εάν η γήρανση δεν είναι απλά μια προγραμματισμένη διαδικασία που καθορίζεται μόνο από το DNA μας, αλλά επηρεάζεται και από εξωτερικούς παράγοντες. Οι επιγενετικές αλλαγές συμβαίνουν τακτικά και μπορούν να επηρεαστούν από διάφορους παράγοντες, όπως είναι η ηλικία, το περιβάλλον (ηλιακή ακτινοβολία, ρύπανση), ο τρόπος ζωής, το στρες κ.α. που καθορίζουν την ενεργοποίηση των επιγενετικών μηχανισμών. Η χρήση διαφόρων δραστικών συστατικών (πχ. αντιοξειδωτικά ένζυμα, πεπτίδια, φυτικά εκχυλίσματα, πρωτεΐνες κ.α.) στα καλλυντικά μπορεί να διεγείρει τους επιγενετικούς μηχανισμούς, ώστε να ενεργοποιήσει τις λειτουργίες που συνδέονται με την αντί-γήρανση. Στόχος είναι να «πείσει τα γηρασμένα γονίδια να συμπεριφέρονται σαν νεανικά και να εμποδίσει τα νεαρά γονίδια να γεράσουν».

Τί είναι τα βιομιμητικά πεπτίδια?

Ο ρόλος των περισσότερων πεπτιδίων που υπάρχουν φυσιολογικά στο δέρμα είναι να διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων, μεταδίδοντας μηνύματα και “παρακινώντας” την επιδερμίδα να λειτουργήσει έτσι ώστε, να επανορθώσει τις φθορές της και να συνθέσει νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Με το πέρασμα όμως του χρόνου η ποσότητα των φυσικών πεπτιδίων μειώνεται. Τα βιομιμητικά πεπτίδια, λόγω του μεγέθους τους, μπορούν να διαπεράσουν την επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας και να την «ξεγελάσουν» δίνοντάς της το μήνυμα ότι οι ίνες κολλαγόνου έχουν υποστεί φθορά, έτσι ώστε να δώσει εντολή στους ινοβλάστες να συνθέσουν νέες. Στο σετ Vivo Regene έχουμε επιλέξει ένα εξειδικευμένο βιομιμητικό πεπτίδιο, που αποτελείται από μία μικρή αλυσίδα 3 αμινοξέων και μιμείται τη δράση της ελαφίνης, της πρωτεΐνης που είναι υπεύθυνη για την υγεία του δερμικού ιστού. Ο ρόλος του είναι να εμποδίζει τη σύνθεση της προγερίνης, που συνδέεται με τη γήρανση των κυττάρων, έχοντας ως αποτέλεσμα την άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας, την καταπολέμηση της χαλάρωσης και τον επαναπροσδιορισμό του περιγράμματος. Επίσης, ένα νευρο-χαλαρωτικό πεπτίδιο, φυσικής προέλευσης, λειαίνει την επιδερμίδα, μειώνει ορατά τις ρυτίδες και ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας σύνθετος υδατάνθρακας και αποτελεί κύριο δομικό συστατικό του οργανισμού που παράγεται φυσιολογικά στους συνδετικούς ιστούς, στις αρθρώσεις και στο δέρμα του ανθρώπου. Τα υδρόφιλα μόρια του έχουν την ιδιότητα να συγκρατούν 1.000 φορές το βάρος τους σε νερό, με αποτέλεσμα να ρυθμίζονται τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, συμβάλλοντας στη διατήρηση της ελαστικότητας του, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται ο προστατευτικός φραγμός της επιδερμίδας. Κάθε μόριο του υαλουρονικού οξέος διαστέλλεται δίνοντας όγκο στα κύτταρα της επιδερμίδας δείχνοντας την πιο λαμπερή, απαλή και σφριγηλή, αφού με αυτόν τον τρόπο γεμίζουν οι λεπτές γραμμές του προσώπου. Το υαλουρονικό οξύ έχει ακόμα δράση: αντιοξειδωτική, προστατεύοντας το κολλαγόνο από το οξειδωτικό στρες & επουλωτική, ενισχύοντας τη φυσική ικανότητα του δέρματος να επανορθώνει τις κυτταρικές φθορές του. Στο σετ Vivo Regene έχουμε επιλέξει ένα σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος με διαφορετικά μοριακά βάρη, που προσφέρει μέγιστη ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Οι 3 μορφές του υαλουρονικού οξέος:

 • Υψηλού μοριακού βάρους: σχηματίζει ένα αόρατο υμένιο στην επιφάνεια της επιδερμίδας, εμποδίζοντας τη διαφυγή της υγρασίας στο περιβάλλον.
 • Μεσαίου μοριακού βάρους: έλκει τα μόρια νερού από το περιβάλλον και αφού διαπεράσει τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, τα αποδεσμεύει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, αποκαθιστώντας με αυτόν τον τρόπο τα επίπεδα της ενυδάτωσης.
 • Χαμηλού μοριακού βάρους: λόγω της βαθύτερης διείσδυσης του στις στιβάδες της επιδερμίδας, διεγείρει την ανάπλαση των κυττάρων και τη φυσική παραγωγή υαλουρονικού, κολλαγόνου και ελαστίνης.

Επιπλέον πληροφορίες

EAN

5213015290013

Brand

VIVO VERDE

Ιδιότητες

Η κρέμα προσώπου Vivo Regene συμβάλλει στην:

 • Ανάπλαση & επανόρθωση της φυσικής φθοράς του δέρματος.
 • Φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος, κολλαγόνου & ελαστίνης.
 • Μείωση λεπτών ρυτίδων.
 • Σύσφιξη, λείανση δέρματος & επαναπροσδιορισμός περιγράμματος.
 • Αποκατάσταση της πυκνότητας του δέρματος.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόζετε την κρέμα σε καθαρή επιδερμίδα, σε πρόσωπο και λαιμό με απαλές κυκλικές κινήσεις, πρωί & βράδυ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Συστατικά

AQUA (WATER), DIMETHICONE, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT, TRIHEPTANOIN, CETEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL, PROPANEDIOL, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, POLYSILICON-11, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CETEARYL GLUCOSIDE, SORBITAN OLIVATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, PARFUM, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-11, SODIUM BENZOATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POTASSIUM SORBATE, DEXTRAN, TRIFLUOROACETYL TRIPEPTIDE-2, XANTHAN GUM, LECITHIN, DISODIUM EDTA, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, PENTYLENE GLYCOL, DECYL GLUCOSIDE, SCLEROTIUM GUM, PULLULAN, SILICA, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, HEXAPEPTIDE-48 HCL, C.I. 17200, C.I. 19140.

Δεν περιέχει: Parabens, Mineral oil, PPG.

Είδατε τις καταπληκτικές προσφορές μας?

0
  0
  Καλάθι Αγορών
  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα